Wijziging bestuur TCA

Na 32 jaar tomeloze inzet voor TCA, waarvan 11 jaar (sinds 1 september 2013) als voorzitter, heeft Johnny Vanneste beslist met enige pijn in het hart om het voorzitterschap niet langer op zich te nemen. Johnny verhuist binnenkort naar Tremelo, dichter bij dochter en kleinkind. Hij blijft lid van de algemene vergadering, dus de band met de club blijft gelukkig bestaan! TCA zal dus ook in de toekomst nog kunnen rekenen op de kennis en ervaring van Johnny.

Het bestuur dankt Johnny zeer hartelijk voor het vele harde werk de voorbije jaren. TCA professionaliseert steeds verder haar werking, zonder het unieke en aantrekkelijke karakter van "vrijwilligersclub" te verliezen. Johnny heeft een ongelooflijk grote verdienste in deze stapsgewijze aanpak. Het resultaat - een bloeiende tennisvereniging met een ongekende gezellige sfeer - mag er zijn!

Na een korte inloop- en overdrachtsperiode zal Koen Devoldere vanaf 2025 de rol van voorzitter van het bestuur op zich nemen. We wensen Koen heel veel succes met deze nieuwe taak.
 

voorzitterswissel